Issues with F@H 7.1.50 on large machine

Joined
Feb 4, 2002
Messages
19,277
Location
Monterey, CA
#1
Ubuntu 11.10 64-bit, fully updated.

Got the client, control, and viewer installed. Got the credentials input. Choose the SMP client.

It succesfully downloads a project, and then immediatly fails with the following error:

WU01:FS00:FahCore returned: FAILED_3 (255 = 0xff)
It then continues to retry and return the same. Googling returned so much junk I couldn't make anything from it.

Help?
 

CougTek

Serial computer killer
Joined
Jan 21, 2002
Messages
8,692
Location
Québec, Québec
#3
First question : are you absolutely sure that this machine is perfectly stable? Running the FAH client was supposed to be a stability test.

Just to be sure, you followed the installation instructions on this page?
 
Last edited:

CougTek

Serial computer killer
Joined
Jan 21, 2002
Messages
8,692
Location
Québec, Québec
#4
San Diego's Wicked Bard is the one who'll be able to help you the most in case of a configuration issue. AFAIK, he's the only one here running the beta client V7 on Linux.
 

sdbardwick

Storage is cool
Joined
Mar 12, 2004
Messages
553
Location
North San Diego County
#5
CougTek vastly overestimates my skills. I don't even know the correct pronunciation of Linux. With that caveat, IIRC I'm running Ubuntu 10.4 LTS because I think I read about Python incompatibilities with 11.10. Also, I think that box has an earlier beta release on it.
The F@H forums really are the place to go.
 
Joined
Feb 4, 2002
Messages
19,277
Location
Monterey, CA
#10
First question : are you absolutely sure that this machine is perfectly stable? Running the FAH client was supposed to be a stability test.
It shows stable in Memtest86 and some others, but I don't know how to test within Linux.

Just to be sure, you followed the installation instructions on this page?
Nope. I went to the beta download page, downloaded the three modules there pertinent to Ubuntu and AMD64, and installed them. During install it asked for my username, team number, and passkey. It also asked what client I wanted to run and I chose SMP. It seems to be running...just with an error.
 
Top